• About Radio Dukagjini
  Me idenë: Gjithmonë në kërkim të të rejave në shërbim tuajin, planifikuam dhe realizuam, me entuziazmin e pashoq të ekipit, një radio popullore, e cilësuar nga të gjitha sondazhet në vend dhe rajon si RADIO ME POPOLLORE NE 10 VJETET E FUNDIT.
 • Continent: Europe
 • Country: Kosovo
 • City: Pristina
 • Bitrate: 192 kbps
 • Genre: Pop,
 • Language: Albanian
 • Address: Gjergj Fishta, Mag. Prishtine-Mitrovice km 3 Obiliq
 • Email: [email protected]
 • Phone: +377 45 90 1000
 • Web: http://www.dukagjini.com/
 • Fb: https://www.facebook.com/radiodukagjini
Radio Dukagjini
00:00